Стукали у вікна, кликали сусідів: під Одесою мати залишила трьох дітей

Замкнула дім – і поїхала. У селі Олександрівка, що в Лиманському районі на Одещині, поліція врятувала із зачиненого будинку трьох дітей віком 2, 3 і 4 роки. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав активіст Руслан Демчук.

За його словами, батько дітей не так давно трагічно загинув на підприємстві, їхня мати взялася влаштовувати особисте життя. Три дні тому вона закрила у будинку дітей та поїхала із села з “нареченим”. До того ж, жінка нещодавно отримала чималу компенсацію після загибелі чоловіка, тому “насолоджувалася” життям. Родина, в якій виховується малеча, стоїть на на обліку і в сільраді і в районній службі у справах дітей як неблагополучна.

Як стало відомо, 6-річна дівчинка з вересня місяця була зарахована до Олександрівської ЗОШ і не з’являлася на навчання, про що були повідомлені всі певні служби: відділ освіти Лиманської РДА, поліція – Лиманський РВ ГУНП, Олександрівська сільрада. Доля інших дітей відома працівникам Олександрівської сільради”, – йдеться у його дописі.

демчук

На ситуацію одразу відреагували відповідні служби. На 16:00 Олександрівська сільська рада терміново призначила засідання виконавчого комітету для прийняття відповідних рішень. До місця проживання дітей вже прибула комісія для обстеження побутових умов родини, разом з ними – знімальна група каналу “1+1”.

Автор – Оксана Піднебесна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *