У Кодимі “накрили” нелегальну АГЗС

Прокурори Котовської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Кодимського відділу поліції припинили діяльність нелегальної автозаправної станції, яка до того ж, діяла з порушенням вимог пожежної безпеки. Про це офіційно повідомила прес-служба прокуратури Одеської області. Слідчі дії правоохоронці провели спільно з фахівцями з органів державної служби з надзвичайних ситуацій.


Під час огляду автозаправної станції по вулиці Східна в Кодимі правоохоронці з’ясували, що заправка функціонує без дозвільних документів, з грубим порушенням законодавства про охорону праці.
На об’єкті не виконані пожежно-технічні вимоги, пункт не забезпечений первинними засобами пожежогасіння тощо.
За результатами слідчих
 дій правоохоронні органи вилучили металевий контейнер із вмонтованою автозаправною колонкою, а також пересувний АГЗ – пункт.

На вилучене майно за рішенням суду накладено арешт та призначено експертизу для дослідження причин та наслідків порушень вимог безпеки життєдіяльності та охорони праці.
Досудове розслідування триває у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою)“, – йдеться в повідомленні.

Місцеві мешканці зазначають, що вказана АГЗС у Кодимі “мирно” пропрацювала останні три роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *