ЧЕРЕЗ ВОЄННИЙ СТАН В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ СКАСОВАНО ВИБОРИ В ОТГ

30 листопада ЦВК прийняла постанову, якою регламентує подальші дії дільничих виборчих комісій в областях, в яких діє воєнний стан. Серед них й Одеська, де виборів 23 грудня чекали три громади: Визирська, Великоплосківська та Великобуялицька.
До 8 грудня керівників дільничих комісій мають завершити розрахунки за товари та послуги, повернути грошові застави, а запрошення та списки виборців – не виготовляти.

“6. Звернути увагу територіальних виборчих комісій з місцевих виборів, утворених для організації підготовки та проведення перших місцевих виборів 23 грудня 2018 року на територіях Вінницької, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей, що вони продовжують функціонувати у складі, сформованому для організації підготовки та проведення вказаних виборів, до сформування в установлених Законом порядку та строки нового складу таких територіальних виборчих комісій після призначення перших місцевих виборів у зв’язку із скасуванням воєнного стану на цих територіях”, – йдеться в постанові ЦВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *