Клоуни наживо: одеську “Гуморину” коміки розважили святковою ходою

Попри карантинні обмеження та скасування Гуморини одеські актори та коміки в костюмах пройшлися містом від пам’ятника Дюку де Рішельє до Оперного театру. Святкову ходу на честь Дня сміху учасники транслювали наживо.

Учасники квітневого променаду жартували та фотографувалися з перехожими. Аби дійство могли побачити всі містяни, актори вели пряму трансляцію зі своїх смартфонів. У святкуванні взяли участь не лише дорослі, але й діти.

На святі побував й актор театру “Маски-Шоу” Борис Барський. За його словами, люди мають бути щасливими, а для цього необхідно щось робити.

Одеські актори та клоуни пройшли вулицями міста попри карантин

“Для когось це проходить по телевізору, а для когось — наживо. Щастя у людини вкрасти не можна, людина від природи має бути щасливою. Ми самі ковалі власного щастя. Як говорили пращури: хочеш бути щасливим — піди й зроби. Ось ми й ходимо та робимо”, – зазначив Барський.

Одеські актори та клоуни пройшли вулицями міста попри карантин
Одеські актори та клоуни пройшли вулицями міста попри карантин

Нагадаємо, 29 березня директорка департаменту культури та туризму міськради Тетяна Маркова повідомила, що через пандемію та карантинні обмеження одеський щорічний фестиваль “Гуморина” у 2021 році знову промайне в онлайн-режимі.

Джерело – Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *