У Болграді для рятувальників закупили коштовне спецавто

У Болграді для Державної служби з надзвичайних ситуацій закупили сучасний аварійно-рятувальний автомобіль Ford Ranger вартістю 3 мільйони гривень. Незабаром в укрупненому районі буде створено 9-ий пожежно-рятувальний загін, в підпорядкуванні якого будуть Арцизький і Тарутинський підрозділи ДСНС України в Одеській області.

Про це повідомили в пресслужбі Болградської районної ради.ДСНС

Оперативно-рятувальна служба отримала сучасний аварійно-рятувальний автомобіль легкового типу САРМ-Л на базі шасі «Ford Ranger». Новий аварійно-рятувальний автомобіль допоможе рятувальникам ефективно надавати допомогу при проведенні першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів з пошуку постраждалих і надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення, виконання інших спеціальних завдань.

Вартість автомобіля складає близько трьої мільйонів гривень.

На заході з нагоди отримання техніки були присутні голова Болградської районної державної адміністрації Андрій Кучмієв, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв і голова Болградської міської ради Сергій Дімітрієв. Керівники району та міста ознайомилися з можливостями техніки і обладнанням автомобіля.

Начальник Болградського відділу ДСНС Віталій Бальжик подякував обласне керівництво за отриману техніку, якої не вистачало районному сектору і завдяки якій рятувальники зможуть швидко і оперативно прибувати на місце події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *