В елітному селищі під Одесою зливають каналізацію… під парканом. ВІДЕО

У Таїровській об’єднаній громаді на Одещині – черговий скандал. Мешканці селища Совіньон, яке вважається престижним через котеджну забудову і зафільмували на відео, як працівник комунальної служби з ЖКП «Таїрове» зі спецтехніки (асенізатора) зливає каналізаційні стоки просто під  паркан, яким огороджена територія селища.

Після обурення в соцмережах і гучного розголосу, місцева влада на чолі з т.в.о. Ларисою Бурлакою, відреагувала розпорядженням. У ньому йдеться про створення тимчасової комісії для «обстеження території місця заболочування з різким запахом каналізаційних стоків». Однак список людей, які увійдуть до складу комісії, ввикликає припущення, що справу спустять на гальмах, а справжніх винних покарають.

Місцеві активісти стверджують: серед членів комісії – саме ті люди, які, швидше за все, віддавали розпорядження злити нечистоти і точно були в курсі того, що відбувається і сприяли цьому, поки факт подібного порушення не виявився оприлюдненим.

Адже на відео працівник КП ЖКП «Таїрове», спійманий на «гарячому» під час зливу каналізації з машини комунального підприємства, виправдовувався, що він простий робітник-виконавець і виконує… розпорядження Бурлаки, директора ЖКП Гренадерова і головного інженера підприємства! А тому комісія, припускають місцеві мешканці, – навряд чи знайде винного у своїх лавах. Скоріше, скинуть всю провину на недбайливого робітника, який сам знайшов «запашне» містечко поблизу елітного селища для фекального стоку.

Нагадаємо, жителі Совіньона вже давно звертали увагу Таїровської влади на сморід, що розповсюджується на прилеглі вулиці з болота, яке утворилось одразу за парканом селища. Зокрема, одеські ЗМІ, серед яких сайт 04868.com.ua навіть звинуватили Совіньон в забрудненні акваторії порту і міста Чорноморськ.

Схоже, діяльність Таїровської влади “погано пахне” навіть за межами громади, і Совіньон, як виявилося, тут абсолютно ні до чого…

https://www.facebook.com/Sovinyon2018/videos/642447439962290/UzpfSTEwMDAwMDMzOTkyODQ1MDpWSzo3MjM1Nzk1NjUxNDQwNjA/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *