Аваргардівська ОТГ відкрила для мешканців нові спортивні об’єкти

26 червня в Авангардівської ОТГ відкрили два спортивних обєкти: скейтпарк в Прилиманському та мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту в селищі Авангард.

Про це повідомляє офіційна сторінка Авангардівської ОТГ у Фейсбук.Авангардівська ОТГ

Керівництво громади завжди підтримувало і буде підтримувати побажання наших громадян. І саме за ініциативи молоді Прилиманского, яка звернулась до голови громади Хрустовського Сергія Григоровича з проханням побудувати скейт-парк, сьогодні відкрили майданчик призначений для занять скейт-бордінгом, катання на агресивних роликах, самокатах для фрістайлу та ВМХ-велосипедах”, – йдеться в повідомленні.

Проект був розроблений спеціально для всіх рівнів: початкового, середнього та професійного. У скейт-парку можуть проходити змагання всіх рівнів, від місцевих до міжнародних.

Діти з захопленням спостерігали за виступами професіоналів “екстриму”.

Скейтпарк в Прилиманському – вже другий на території ОТГ, перший – був відкритий в Авангарді рік тому. За думкою спеціалістів, він відповідає вимогам підготовки як висококласних спортсменів, так і початківців. Одночасно тут можуть займатися до 30-ти людей – на скейтах, роликах, велосипедах та самокатах.

На мультифункціональному майданчику, відкритому в селищі Авангард на вулиці Спортивній, можна проводити змагання та тренування з баскетболу, гандболу, волейболу та міні-футболу. Також в комплексі – cпортивно-гімнастичний майданчик для воркаута.

Гордістю Авангардівської ОТГ є її спортсмени, які з блискучим успіхом підкорюють спортивні арени не лише всеукраїнського, але й міжнародного рівня. Так, сьогодні на свою адресу від Авангардівського селищного голови Сергія Хрустовського, народного депутата України Сергія Колебошина та інших присутніх гостей приймали вітання спортсмени клубу карате “Професіонал”, якому виповнилось 17 років.

АвангардКерівник клубу – Заслужений тренер України, володар 5 дану з карате Аміран Ціскарадзе. За 17 років клуб виховав: чотири майстра спорту міжнародного класу; вісім майстрів спорту України, двадцять п`ять кандидатів в майстри спорту.

На святі в Авангарді відзначили досягнення місцевих спортсменів. Дипломи відділення НОК України в Одеській області отримали – бронзовий призер чемпіонату України з боксу серед юніорів Раміо Шурар, переможниця Кубку України серед жінок з важкої атлетики Катерина Гордіян та срібний призер Кубку Європи з дзюдо серед кадетів Георгій Куркоїд.

Дипломами НОК України були нагороджені селищний голова Сергій Хрустовський «За вагомий внесок в розвиток фізкультури та спорту в Одеській області» та спортивний клуб з карате «Професіонал» (керівник – Аміран Ціскарідзе).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *