На одеській Слобідці два роки будують пришкільний стадіон

На Балківській завершується капремонт пришкільного стадіону, який почався у 2018 році.

Роботи з капітального ремонту стадіону Одеської загальноосвітньої школи №5 І-ІІІ ступенів, розташованої на вул. Балківській, 42/1, наближаються до завершення, повідомляють в Одеській мерії.

Тут облаштовано футбольне і мініфутбольне поле з покриттям зі штучної трави, майданчики з гумовим покриттям для гри у волейбол і баскетбол. Біля футбольного поля і баскетбольної площадки встановлені глядацькі трибуни.

Крім того, на стадіоні з’явилися бігова доріжка на 4 смуги з наливним гумовим покриттям і майданчик для занять на тренажерах. По периметру всіх споруд встановлені огорожі, а також нові опори зовнішнього освітлення зі світильниками.

Завершені і роботи із влаштування зливової каналізації для відведення дощових стоків з території стадіону.

Також завершується виконання робіт з благоустрою прилеглої території – зелених зон, облаштування пішохідних доріжок, гранітних сходів, що ведуть до футбольного поля, бігових доріжок, майданчиків для гри у волейбол, баскетбол і занять на тренажерах.

Як зазначили в муніципалітеті, роботи з капітального ремонту стадіону Одеської ЗОШ № 5 по вул. Балківській, 42/1 були розпочаті у 2018 році за рахунок коштів бюджету Одеси. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва Одеської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *