Так буває тільки в Одесі: тісну “хрущовку” розширили удвічі за рахунок балкону

В одеському районі “Черьомушки” один з будинків ще минулого року раптово обзавівся… балконом неймовірних розмірів.

Як виявилось, його спорудили за замовлення власниці помешкання. Про це з посиланням на судовий реєстр повідомило видання Пушкинска.нет.

Як вказано в матеріалах справи, балкон розширили, збільшивши “геометричні розміри”.

Вже тоді стало відомо, що будова була споруджена без будь-яких дозволів. Тому комунальні служби почали вимагати його знесення. Тим часом, громадянка завершила розпочату справу і таки добудувала свій бакон. Ним, до речі, можна помилуватися й зараз.

Однак містянці таки доведеться його ліквідувати. Тому що на власницю розширеного помешкання подала до суду Малиновська адміністрація м. Одеси. Служтителі Феміди задовільнили позов. Тож відтепер підприємлива пані має знести частину балкону, залишивши лише ту, яка встановлювалась на будинку від початку. А крім того, їй доведеться заплатити суду 1,9 тисячі гривень.

Фото – mayak.org.ua

One thought on “Так буває тільки в Одесі: тісну “хрущовку” розширили удвічі за рахунок балкону

  1. Если соседям балкон не мешает, то зачем его сносить ?
    Пусть владельцы балкона заплатят всё, что необходимо и узаконят балкон, если он построен достаточно прочным. Детали стольких старых домов в городе падают на головы одесситам, но властям захотелось примахаться именно к этому балкону. “Обилетить” хочется ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *