Непрохідна Одещина: в Татарбунарському районі забуксував автобус з дітьми

1 серпня о 22 годині мікроавтобус, що віз дітей з відпочинку від курорту Рассєйка до Одеси, забуксував на польовій дорозі, бо потрапив під зливу.

До найближчої траси, до села Трапівка ще 2 кілометри, але дістатися туди без сторонньої допомоги люди не можуть.

В салоні автобусу перебуває 15 дітей, віком від 5 до 16 років, з ними ще троє дорослих.

СИЛА ГРОМАД зв’язалася з тренером Ганною Горобець, яка зараз перебуває в автобусі. Вона розповіла, що діти є учасниками волейбольної команди з Кіровоградської області. Тиждень відпочивали на морі, а сьогодні надвечір вирушили до Одеси. Водій вирішив об’їхати село Лиман, через непрохідну дорогу, на якій майже не лишилось асфальту, – тому й наважився їхати польовою. І потрапив в халепу.

Попереду – калюжі, водій каже, що рухатись не можемо, об’їхати неможливо. Нам на відпочинку все сподобалось дуже, море, пляжі, але дорога сюди це повний жах… Ми туди ледве доїхали, а назад – це взагалі…”, – коментує пані Ганна.

Бранцями непрохідних татарбунарських доріг стали не тільки діти. Крім мікроавтобусу, поруч застрягли ще дві автівки. Один з водіїв повідомив підрозділ ДСНС в Татарбунарському районі.  Тим часом в ситуацію втрутився голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко, на місце вже виїхала техніка місцевого комунального господарства.

Як ми писали раніше, ремонту доріг до рекреаційних зон Расєйка й Катранка місцеві мешканці давно вимагають від влади. Останнім, хто обіцяв виділити кошти на відновлення дорожнього покриття траси Білолісся-Расєйка, був Максим Степанов, голова Одеської ОДА. Та після його звільнення, кажуть місцеві, – нема ні ремонту, ані грошей.

Авторка – Оксана Піднебесна

 

One thought on “Непрохідна Одещина: в Татарбунарському районі забуксував автобус з дітьми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *