50 маленьких кілійців оздоровлюються коштом бюджету

У піднесеному настрої діти, злегка стурбовані матусі, – так у Кілійському районі проводжали на відпочинок дітей пільгових категорій.

Зоя Журавльова, т. в. о. начальника відділу освіти райдержадміністрації розповіла, що щорічно, в рамках виконання заходів районної програми оздоровлення, відпочинку дітей та підлітків району, діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, вирушають на оздоровлення в позаміські заклади оздоровлення та відпочинку.

Винятком не став і цей рік. Із коштів районного бюджету було виділено 365 тисяч 400 гривень на придбання 50 путівок на оздоровлення дітей пільгових категорій Кілійського району до комунального підприємства «Оздоровча база відпочинку «Глобус» села Приморське Кілійського району“, – повідомила Зоя Журавльова.

24 липня голова Кілійської районної державної адміністрації Наталя П’ятун вручила путівки дітям із числа сиріт, позбавлених батьківського піклування, багатодітних, малозабезпечених родин, дітям з інвалідністю та інших пільгових категорій на оздоровлення на березі Чорного моря і побажала їм чудового відпочинку, після чого малеча розмістилась у автобусі, який вирушив до морського курорту.

Авторка – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *