“Шукаємо вчителів”: Лиманська ОТГ обіцяє забезпечити нових фахівців житлом

Гарні спеціалісти на селі дефіцит. А тому залучити висококваліфікованого вчителя чи медика – завдання будь-якої громади, яка прагне надавати своїм жителям якісні послуги.

Гостро бракує освітян Лиманському НВК, що в Татарбунарському районі на Одещині. Директор школи Олександр Федоров публічно запросив студентів та випускників педагогічних закладів до співпраці. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Якщо ТИ психолог, музичний керівник, логопед, вчитель початкових класів, асистент вчителя, вчитель хімії і не тільки, і робота з дітьми ТОБІ до снаги, це  надихає, то ТОБІ до нас. Ми гарантуємо ТОБІ позитивних і допитливих дітлахів, майданчик для творчого та професійного зростання, конкурентну заробітну платню, всебічну підтримку для реалізації цікавих та корисних ідей”, – повідомив керівник школи.

Цього року Лиманська школа поповниться на 20 першачків. Наразі, – розповідають в громаді, – тут триває ремонт в кабінеті психолога. До 1 вересня сюди планують закупити нові меблі та обладнання для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
До співпраці з новими фахівцями готова місцева влада, обіцяють допомогу у  вирішенні побутових проблем. Очільник громади Василь Резніченко розповідає: для нових вчителів зможуть надати житло, яке є в комунальній власності. У будівлі щойно завершився капітальний ремонт, вона повністю переобладнана, і майже готова прийняти своїх мешканців.
Капітальний ремонт ми зробили завдяки цільовим коштам, які були виділені Одеською обласною радою. Завдяки чому будівлю колишнього ФАПу повністю переобладнали. Замінили абсолютно все: перекрили дах, нові вікна, двері, комунікації. Сподіваємось, це буде тепле й комфортне житло для нових працівників“, – голова громади Василь Резніченко.
Як розповів СИЛІ ГРОМАД директор Лиманського НВК Олександр Федоров, школа вже зараз технічно оснащена.
Практично всі кабінети обладнані комп’ютерною технікою з доступом до мережі Інтернет. Зараз проходять тендерні процедури з закупівлі 9 ноутбуків, 7 проекторів та екранів, 3 інтерактивних дошок, 170 комплектів одиночних парт як для початкової, так і для середньої школи. Для 7 кабінетів нові стінки, вчительські столи, нові магнітно-крейдові дошки для всіх кабінетів школи та дидактичні матеріали, – на загальну суму близько мільйона гривень.
Без освіти і культури нема подальшого розвитку, це повинен розуміти кожен. Майстрів своєї справи потрібно постійно стимулювати та створювати всі умови для творчості. Шукаємо саме тих, хто хоче змін, готовий впроваджувати новітні стандарти та постійно вдосконалювась”, – повідомив директор школи.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном:
0680486820 Олександр Федоров, директор Лиманського НВК

школа

Лиманська ОТГ

Лиманська ОТГ

One thought on ““Шукаємо вчителів”: Лиманська ОТГ обіцяє забезпечити нових фахівців житлом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *