В Любашівському районі ремонтують місцеві дороги. ВІДЕО

Ремонтні роботи виконує компанія “Березівкаагрошляхбуд”. Місцевий шлях з’єднує  районний центр (зараз вже адмінцентр Любашівської ОТГ) з сусіднім селищем Зеленогірське.

Відновлювати дорожнє полотно розпочали раніше. Рівно рік тому відремонтували одну з “непрохідних” ділянок при в’їзді в село Солтанівка, збиралися засипати гравієм узбіччя і нанести розмітку. Та через брак фінансування роботи довелося призупинити.

Вже у травні 2019 року районній владі, за сприяння депутата обласної ради Анатолія Артеменка вдалося отримати кошти з обласного бюджету.

Як розповів керівник ТОВ “Березівкаагрошляхбуд” Князь Хачатрян, повний об’єм робіт обійшовся у 70 мільйонів гривень, 30% з яких використали 2018 року.

В даний момент в нас триває фрезерування дороги, а потім будемо додавати свіжого матеріалу і зверху закривати двома шарами асфальтобетону. Думаю, що всі місцеві дороги дуже важливі для нашого аграрного регіону, тому що без під’їздів до населених пунктів ми розуміємо що й люди виїжджають, покидають свої домівки, бо неможливо так жити. Людині щоб із села потрапити до районної лікарні, це займає в кілька разів більше часу, та ще й ризиковано”, – розповів Князь Хачатрян, керівник ТОВ “Березівкаагрошляхбуд”.

З Любашівки до Зеленогірського – 15 кілометрів. Далі рухатися було ще складніше – крутий спуск до села Гвоздавка тривалий час не ремонтувався, тож мандрівка на гору і вниз загрожувала автівкам і пасажирам. Наразі дорожнє полотно у цьому місці вже відновлено.

Авторка – Оксана Піднебесна

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *