У Балті реставрують кінопалац

У Балті триває реконструкція кіноконцертної зали «Родина». Зовнішній вигляд будівлі день за днем стає дедалі кращим. Тривалий час робітники працюють без зупинки: шпаклюють стіни та колони, укладають плитку, реставрують фасад. Робота ззовні майже завершена.

Також завершився ремонт у залі для концертів та кінопоказів. Там облаштували професійну сцену, встановили сучасне освітлення та зручні крісла. Цьому радіють і самі робітники та вже не можуть дочекатися відкриття. Кажуть, роботи залишилося приблизно на тиждень.

«Такий кінотеатр лише в Одесі є, і тепер буде у Балті. Мені дуже подобається, він чудовий. Сусідні містечка можуть лише позаздрити, що у нас є люди, які так метушаться і роблять усе необхідне. Ми ж у свою чергу намагаємося якомога швидше закінчити будівельні роботи, щоб люди могли вже прийти і подивитися на це», – каже робітник Ігор Блудчій.

Капітальний ремонт кінотеатру обійдеться у кругленьку суму, понад 18 мільйонів гривень, підрядні роботи виконує ТОВ “Ре-Лайф”. 6 мільйонів 773 тисячі гривень виділені з обласної скарбниці, а більшу суму взяв на себе місцевий бюджет.

Мешканці Балти з нетерпінням чекають відкриття оновленої будівлі. Старше покоління пам’ятає, яким кінотеатр був раніше, тому люди радіють, що реставрація добігає завершення і зовсім скоро заклад знову запрацює.

Завершити реконструкцію планують 31 грудня 2019 року.

Джерело – БалІнформКомпанія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *