Приморське підтримало акцію “Найкраще село”

17 березня у курортному селі Приморське відбувся суботник з прибрання  території. 

Весняна акція об’єднала близько 80 місцевих жителів. Першими показали приклад представники депутатського корпусу, залучили робітників та техніку комунального підприємства “Управління курортом”, а також активних громадян. Разом навели лад на пустирі за дитячим садком та ділянці по вулиці Шкільній.

Як розповіла секретар виконавчого комітету Приморської сільради Ірина Іваненко, облаштування території в Приморському тільки стартувало. Попереду – чимало праці.

Після прибирання вулиць маємо навести порядок на сільському цвинтарі. Ми продовжимо роботу і запрошуємо долучатися до впорядкування усіх наших мешканців”, – розповіла пані Ірина.

Село Приморське в Татарбунарському районі більше відоме як морський курорт Рассейка, розташований на узбережжі моря та лиману Шагани.

Чистоти та охайності потребує кожен куточок території, адже тут розташовані 52 бази відпочинку, близько півтисячі дачних будиночків. Минулого літа в Расєйці відпочило близько 120 тисяч туристів, кажуть в сільській раді. А тому, переконана Ірина Іваненко, варто попіклуватися про створення гідних умов перебування й відпочинку напередодні нового курортного сезону. І для себе створити затишний світ навколо.

Приморське

 

Приморське

Автор – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *