Авангардівська ОТГ почне зводити нову школу у березні

Авангардівська територіальна громада отримала дозвіл на початок будівництва загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів в Авангарді по вулиці Добрянського 26 а.

“Нарешті, довгоочікуваний заклад загальної середньої освіти реалізує державну політику у сфері освіти для задоволення потреб Авангардівської громади, створивши для цього гарні умови та подолає чисельні проблеми, які накопичувалися роками, а саме надасть право і можливість забезпечення освітніми послугами мешканців громади”, – ділиться гарною новиною Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський. 

Він наголосив, що будівництво на запланованій території розгорнеться вже в березні, насамперед почнуться земляні роботи.
Проект розрахований на створення 300 додаткових учнівських місць.

Крім того, як повідомляють у громаді, продовжується капітальний ремонт школи в селі Прилиманське.
Там замінять вікна та двері на енергозберігаючі, проведуть утеплення стін, замінять покрівлю, електромережі, зроблять зовнішнє і внутрішнє оздоблення і облаштують територію.

Нагадаємо, на території селища у 2016 році була відкрита нова будівля початкової школи, розрахованої на 100 дітей.

Необхідність у створенні навчального закладу в Авангардівській об’єднаній громаді досить гостра, – адже на її території щороку збільшується кількість жителів, зокрема, завдяки активному житловому будівництву.

Автор – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *