#МосійчукПідАрешт: в мережі запустили акцію щодо зняття недоторканності з Мосійчука

8 лютого антикорупційний проект WikiInvestigation запустив акцію #МосійчукПідАрешт з вимогою внести подання про зняття недоторканності з народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це повідомив керівник проекту Роман Яковлєв.

Ми не забули про відео, де він “рєшає” питання про отримання ліцензії на видобуток за 100 тисяч і озвучує розцінки на депутатські запити та звернення”, – заявив Роман Яковлєв.

Ініціатори акції створили інтерактивну гру, в якій можна швидко надіслати у Генпрокуратуру запит на доступ до публічної інформації щодо подання про зняття недоторканності з Ігоря Мосійчука (https://bit.ly/2SCojaM). Надіслано вже 260 запитів, кількість постійно оновлюється.

5 січня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив  Уляні Супрун виконувати обов‘язки міністра охорони здоров’я, частково задовольнивши позов нардепа-“радикала” Ігоря Мосійчука, одним із аргументів якого було наявність у Супрун громадянства США. 

Нагадаємо, у вересні 2018 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький подав подання генпрокурору Юрію Луценку на зняття недоторканності з Ігоря Мосійчука. Йому інкримінувалося незаконне збагачення та декларування недостовірних даних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *