У Татарбунарському районі чекають дорогу з Білолісся до Расєйки. ВІДЕО

На будівництво дороги «Білолісся – Рассєйка» в Татарбунарському районі виділено 70 млн гривень.

Про це повідомив глава Татарбунарської РДА Руслан Пітак під час засідання Ради регіонального розвитку, що відбулась 5 лютого у селі Приморське  та в Лиманській ОТГ.

Пітак

В засіданні також взяли участь голова райради Донкоглов Віктор Георгійович, голова Лиманської сільради Резніченко Василь Іванович, голова Приморської сільради Чабаненко Олег Іванович, представники сільради та громади села, вчителі, підприємці.

Керівник РДА  одразу перейшов до питань, що хвилюють мешканців – дороги, лісосмуги, інфраструктура. 

“Ті питання, які вас хвилюють, вони вже потихеньку вирішуються. Мені дуже пощастило, що коли я сюди прийшов, райрада спільно з Лиманською ОТГ та Приморською сільрадою вже підготували документи на дорогу і сьогодні ми маємо змогу будувати дорогу “Білолісся – Расєйка”, на яку вже виділено 70 мільйонів”, – зазначив керівник району.

Крім того, за словами Руслана Івановича, спільно з районною радою у 2019 році планується будівництво двох міні-футбольних полів, спорудження в дитячому таборі «Зорька» спортивного комплексу, будівництво в селі Вишневе нову амбулаторію, бюджет якої складе 5 мільйонів гривень.

Також керівник району ініціює підготовку проектно-кошторисної документації на ремонт дороги, що з’єднує Татарбунари з Арцизом, оскільки Арциз тепер є центром госпітального округу.

Автор – Ірина Ткаченко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *