Розкрадання пляжів Затоки: електронна петиція до Президента не отримала широкої підтримки

Електронна петиція до Президента України щодо недопущення розкрадання місцевих пляжів в селищі Затока не знайшла широкої підтримки громадян. Відповідне звернення до голови держави було опубліковане на сервісі електронних петіций Президента України 23 жовтня 2018 року.

За цей час петицію підтримали лише 465 громадян із 25 тисяч необхідних.

Автор петиції, Володимир Юрійович Калюжний, відзначив в тексті звернення щодо необхідності вжити заходи для протидії розкрадання місцевих пляжів владою та захисту активних громадян, які стикаються з залякуваннями та погрозами.

«На території смт. Затока, Одеської області, місцева влада грубо та цинічно порушує закони України, та проводить, фактично, рейдерські захвати території місцевих пляжів, для розподілу та подальшого продажу. Проти небайдужих місцевих граждан вже використовуються так звані тітушки, залякування та погрози. Засідання сесій проводиться фактично вночі, без попередження громади. Жителі смт. Затока змушені йти на крайні міри: перекривання автомобільних та железнодорожніх шляхів, проводити акції протесту. Прохаємо терміново зупинити розкрадання території громади, поки це все протистояння не перейшло до до більших масштабів, з імовірними людськими втратами», – йдеться в тексті петиції.

петиція

 

Нагадаємо, для розгляду електроної петиції звернення мало б набрати 25 тисяч голосів. На їхній збір відводилося 90 днів.

Автор –  Дмитро ФЕНЯК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *