У Кілійському районі попрощалися з жертвами смертельного рейсу

У неділю, 3 лютого, в Кілії попрощалися з 14-річною Ксенією Манько, а в Дмитрівці – з 40-річною Майєю Унтіла, які стали жертвами страшного ДТП, що прямував з Кілії в Одесу.

Винуватцю масштабного ДТП на трасі Одеса-Рені, в результаті якого загинули 14-річна дівчинка і 40-річна жінка, було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості виходу під заставу. Таке рішення прийняв Київський районний суд м. Одеси.

Водій легковика 37-річний Руслан Гуцу був затриманий в порядку статті 208 КК України і обґрунтовано підозрюється у злочині, передбаченому ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людей). Йому загрожує покарання від п’яти до десяти років позбавлення волі.

За словами підозрюваного, у нього немає водійських прав, зате є дві судимості. Зараз чоловік перебуває на випробувальному терміні. Також відомо, що в розшуку перебував один з пасажирів BMW.

Як повідомила «Думська», в зал суду водія BMW, який вискочив на зустрічну і зіткнувся з маршруткою, доставили на кареті швидкої допомоги з Саратської ЦРЛ. У нього переламані обидві нижні кінцівки. Перевіряється причетність чоловіка до інших злочинів.

Нагадємо, трагедія сталася 31 січня біля села Миколаївка-Новоросійська за участю маршрутки «Кілія-Одеса» і легкового автомобіля BMW, і забрала життя двох пасажирів. Крім них, в аварії травмувалися ще 15 пасажирів.

Автор – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *