Втік з місця ДТП, а авто продав, – акерманська поліція розшукує водія

Підозріле авто виявили під час процедури перереєстрації. Нова власниця придбала автівку наприкінці січня. Але при перевірці в сервісному центрі МВС №5143 м. Білгород-Дністровський з’ясувалося, що автівка перебуває у розшуку. Як виявилось, автомобіль “Citroen Berlingo» ще у березні 2016-го став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Тоді водій зник з місця події, повідомили в Головному сервісному центрі МВС в Одеській області.

«До територіального сервісного центру МВС  №5143, що в місті Білгород-Дністровський, для перереєстрації автомобіля «Citroen Berlingo», 2011 року випуску, звернулася жінка.  Вона  придбала автівку в останній день січня цього року, в одній з торгових організацій та оформила договір  купівлі-продажу. Під час перевірки транспортного засобу з Хмельницької області  співробітниками сервісного центру  МВС встановлено, що даний автомобіль перебуває у розшуку з ініціативи Управління патрульної поліції у місті Одеси, як причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце у березні 2016 року, у місті Одеса», – йдеться в повідомленні сервісного центру.

Співробітники центру викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка відправила авто на штрафмайданчик. Поліція проводить перевірку.

Автор – Дмитро ФЕНЯК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *