Голова Лиманської громади перерахував свою місячну зарплатню на потреби ЗСУ. ВІДЕО

Керівник Лиманської територіальної громади Білгород-Дністровського району Василь Резніченко вирішив перерахувати свій місячний оклад керівника ТГ на потреби Збройних сил України. Про це він повідомив на своїй офіційній Facebook- сторінці.

Василь Резніченко записав відеозвернення, в якому повідомив, щщо спостерігає за тим, як усі жителі Лиманської громади об’єдналися заради спільної мети і намагаються усіма способами наблизити перемогу над російським агресором. Керівник громади також розповів, що, на його думку, те, що він робить для жителів Лиманської громади та ЗСУ – це невеликий вклад. Тому й прийняв рішення перерахувати свою місячну зарплату на потреби Збройних сил України.

Очільник громади також закликав своїх колег, які очолюють територіальні громади України, допомогти таким чином нашим воїнам, які ризикуючи своїм життям виборюють українське майбутнє.

“Розумію, що це крапля в морі, але якщо кожен з нас, голів громад, зробить такий внесок, то наші хлопці, які відстоюють кожен населений пункт, кожну громаду, будуть хоча б частково забезпечені речами першої необхідності”, – сказав голова громади.

Василь Резніченко – один з голів громад Одещини, який з перших днів військового вторгнення Росії в Україну включився у протистояння з агресором. Сам він – колишній десантник, а тому активно допомагає теробороні, забезпечує гуманітарну допомогу для першочергових потреб армії, створив центри для збору продуктів харчування для забезпечення жителів громади.

А минулого тижня Лиманська громада почала приймати перших біженців: тікаючи від війни, сюди приїхала багатодітна родина з окупованої території Миколаївщини, з 6-ма дітьми.

Зазначимо, що на період воєнного стану усі керівники громад, міських, сільських та селищних рад прямо підпорядковуються головам районних військових адміністрацій, а ті в свою чергу – Одеській ВА. В обов’язки керівників місцевого самоврядування входить забезпечення життєдіяльності своїх територій, також вони несуть повну відповідальність за збереження соціальної сфери та безпеки громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *