У Саврані під час тривоги в укритті коледжу жорстоко побили підлітка. ВІДЕО

Між студентами навчального закладу в Одеській області сталася бійка, відео якої оприлюднили в мережі. На ньому видно, як хлопець б’є іншого хлопця, вигукуючи гомофобні слова і звинувачуючи його в наклепі.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

На кадрах інциденту, опублікованих місцевим ЗМІ «Думська», видно, як нападник, котрого називають Олександром, завдає багатьох ударів руками й ногами по тілу іншого хлопця, який лежить і не чинить опору.

Нападник звинувачує постраждалого в брехні, бо він нібито розповів про те, що вони цілувалися. Хлопець, який зазнав побоїв, заперечує, що казав це.

«П*дик ти й*баний. Ти, перш ніж п*здіти, подумай, про кого ти п*здиш. […] Я тобі що, с*ка, п*дик, ти, нах*й», — каже на відео юнак, що завдає ударів.

У цей час решта людей, які стоять навколо, намагаються заспокоїти Олександра. Один із хлопців каже, що «ми на території», тому, мовляв, треба припинити бійку.

«Думська» з посиланням на джерело пише, що конфлікт стався під час повітряної тривоги в укритті навчального закладу.

За даними вказаного медіа, офіційним опікуном агресивного підлітка є директорка Північного професійного коледжу Ярослава Жирун, чоловік якої, Олег, виконує обов’язки селищного голови Савранської громади.

Потерпілого хлопця доправили до шпиталю після інциденту лише на другий день, після чого батьки забрали його додому.

У поліції розповіли, що виявили відеозапис бійки між хлопцями 16 і 17 років під час моніторингу соцмереж. Мати молодшого хлопця написала заяву до поліції, щоби притягнути до відповідальності нападника на її сина.

Поліціянти призначили судово-медичну експертизу, щоб визначити, яких саме тілесних ушкоджень зазнав постраждалий, і ступінь їхньої тяжкості.

Крім того, в поліції з’ясували, що обоє юнаків навчаються в одному навчальному закладі та мешкають при ньому в гуртожитку. Конфлікт між ними стався, ймовірно, через неприязнь уночі 11 жовтня на території закладу.

Інцидент розслідують як умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України). За це винний може отримати штраф до 750 гривень, громадські роботи на строк до 200 годин або виправні роботи на строк до одного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *