Відпочивальники засмічують закриті пляжі Лиманської громади

Незважаючи на розпал курортного сезону, далеко не всі місця для відпочинку Одеської області відкриті для відвідування туристів. Так, офіційно пляжі Лиманської громади, що у Білгород-Дністровському районі, закриті, але прибережна та рекреаційна зони засипані сміттям, яке після себе залишають люди.
Про це на своїй сторінці повідомив голова громади Василь Резніченко, опублікувавши світлини залишеного туристами сміття на березі моря.
Одні з найкращих рекреаційних зон, екологічно чисті курорти Катранка та Російка, засмічують відпочивальники, що приїздять позасмагати на місцеві пляжі.. Впродовж цього тижня весь технічний і комунальний персонал працював над прибиранням пляжів, хоча вона не дозволена до відвідування, повідомив очільник громади
“Через заборону перебування на піщаній косі відпочиваючим, податки до бюджету підприємцями не сплачуються, в свою чергу кошти на прибирання та обслуговування курортів не виділяються. Місцева влада разом з технічним персоналом і працівниками благоустрою своїми силами забезпечує прибирання і вивіз сміття і тому ми дуже просимо відповідально ставитися до свого відпочинку”, – повідомив Василь Резніченко.
Керівник громади закликав гостей та жителів громади забирати своє сміття в пакети і самостійно виносити їх на смітник, адже це не займе багато часу, водночас дуже спростить роботу комунальним працівникам.
Лиманська громада Лиманська громада
Нагадаємо: до початку повномасштабного вторгнення СИЛА ГРОМАД розповідала про неймовірно красиві курорти Лиманської громади – Катранку та Російку.
Вони розташовані в екологічно чистій місцевості і межують з нацпарком “Тузлівські лимани”.
Офіційно обидві рекреаційні зони наразі не дозволені Одеською ОДА для відпочинку.
ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД ( 2021 року):

 

2 thoughts on “Відпочивальники засмічують закриті пляжі Лиманської громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *