Землю за 7 млрд гривень під Біляївкою повернули у власність держави

На Одещині у власність держави повернули ділянку землі лісогосподарського призначення вартістю у 7 млрд грн.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Загальна площа ділянки сягає 240 га. Прокурори встановили, що зазначену землю незаконно зареєстрували в якості комунальної власності, вилучивши її з лісового фонду.

У суді прокурори змогли довести, що дії Біляївської міської ради з використання землі у невідповідності до цільового призначення є незаконними.

За рішенням суду державі повернули ділянку землі лісогосподарського призначення, вартість якої сягає 7 млрд грн, а загальна площа 240 га.

“Прокурори встановили, що ділянку незаконно зареєстровано як комунальну власність і вилучено з лісового фонду. У суді прокурори довели протиправність дій Біляївської міської ради щодо розпорядження землями лісогосподарського призначення та використання їх не за цільовим призначенням. На виконання рішення Господарського суду Одеської області, яким задоволено позов прокуратури в інтересах держави до Біляївської міськради, земельну ділянку повернуто державі», – зазначили в прокуратурі.

Слід зазначити, що раніше державі повернули найбільше штучне озеро – Сасик. Воно знаходиться на території Татарбунарської громади на Одещині.

One thought on “Землю за 7 млрд гривень під Біляївкою повернули у власність держави

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *