Кожна третя громада Одещини постраждала від обстрілів росіян

Про це 3 травня під час брифінгу в Одеській ОВА повідомила Марія Діброва, виконуюча обовʼязки заступника директора — начальниця управління капітального будівництва департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної військової адміністрації.

За її словами, з 1478 заявок компенсацію отримали 842 на загальну суму 40,7 млн гривень. По 189 заявками надали відмову, по 54 розгляд припинено через те, що власники перебувають за межами області. Решта заявок — на розгляді.

Марія Діброва зазначила, що власники пошкоджених будинків можуть звернутись по допомогу через ЦНАПи або застосунок “Дія”. Також вона повідомила, що департамент уклав 22 договори щодо проведення аварійно-відновлювальних робіт у закладах освіти в Одесі, з яких повністю виконані роботи на 18 обʼєктах.

“Департамент виконує роботи щодо облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти. На сьогодні укладено 11 договорів, зокрема у Березівському, Білгород-Дністровському, Болградському, Одеському, Подільському та Роздільнянському районах”, — розповіла посадовиця.

Також департамент планує провести 12 процедур закупівель щодо облаштування захисних споруд в закладах середньої освіти, зокрема це Одеса, Березівський, Ізмаїльський, Одеський, Подільський та Роздільнянський райони.

2 thoughts on “Кожна третя громада Одещини постраждала від обстрілів росіян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *