Нахаббуд: у центрі Одеси знесли незаконну літню кухню

На вулиці Катерининська, 4 в Одесі демонтували нахаббуд — до памʼятки архітектури незаконно прибудували приміщення для кухні.

Про це 18 квітня повідомив начальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв.

До прибуткового будинку Бродського, який є памʼяткою архітектури, власник приміщення у 237,5 квадратних метрів вирішив прибудувати приміщення для кухні з фасаду та двору, зазначив начальник управління.

За інформацією департаменту земельних ресурсів, земельна ділянка за даною адресою у власність чи користування не передавалась. Департамент архітектури та містобудування теж не надавав містобудівні умови та обмеження, займати тротуар та порушувати благоустрій профільний департамент теж не узгоджував”, — йдеться у повідомленні Олександра Авдєєва.

У центрі Одесі знесли незаконне будівництво на памʼятці архітектури
Знесення незаконного будівництва на вулиці Катерининська, 4 в Одесі. Олександр Авдєєв/Facebook

Посадовець розповів, що 5 квітня ДАБК направило до Приморської райадміністрації листа з проханням демонтувати незаконне будівництво. Після підписання відповідного розпорядження, комунальне підприємство “Одеспроект” прибрали нахаббуд.

2 thoughts on “Нахаббуд: у центрі Одеси знесли незаконну літню кухню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *