Нічний теракт в Одесі: внаслідок атаки шахедів загинули 8 людей, з яких двоє дітей. ВІДЕО

Вночі 2 березня в Одесі ворожий “шахед” влучив у багатоповерхівку у спальному районі міста. Один підʼїзд будинку зруйнований вщент. На вечір рятувальникам вдалося звільнити з-під завалів 8 тіл. Неділя, 3 березня, оголошена в Одесі та області днем скорботи.

Увесь день в Одесі тривала рятувальна операція на місці влучання російського “шахеда”. Зараз ДСНС, поліція та інші служби продовжують працювати – є інформація про людей під завалами.

Унаслідок російського удару в Одесі загинуло вісім осіб, серед яких двоє дітей. Це немовля чотирьох місяців, на ім’я Тимофій, якого знайшли разом із мамою Анною. Батько дитини Сергій і старша сестричка під час атаки перебували в іншій кімнаті. Їм вдалося вціліти.

Також з-під завалів дістали тіло трирічного хлопчика Марка.

“Пошуково-рятувальна операція не зупинялася ні на хвилину і триватиме, доки не переконаємося, що більше нікого під завалами немає”, – зазначив Міністр внутрішніх справ України Клименко.

На місце прибув мер Одеси Геннадій Труханов, він повідомив що до кінця дня до квартир зруйнованого будинку вдалося повернути тепло. Там продовжують жити люди.
Пошуки безвісти зниклих ще тривають.

2 thoughts on “Нічний теракт в Одесі: внаслідок атаки шахедів загинули 8 людей, з яких двоє дітей. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *