Як Бородінська громада опікується людьми у кризових ситуаціях? ВІДЕО

До початку повномасштабної війни у селищі Бородіне місцева влада відкрила соціальний центр для допомоги людям, постраждалим від домашнього насильства. Будівлю відновила місцева влада за кошти співфінансування з державного та місцевого бюджетів. Зараз центр став надій6ним прихистком вимушеним переселенцям з окупованих областей України.
Про це розповідає СИЛА ГРОМАД.
Саме сюди, в це затишне місце може потрапити дівчата, жінки чи мами з дітьми, які потерпають від домашнього тирана чи загрозливих умов для життя.
Від початку війни тут знайшли прихисток вимушені переселенці, які через російське вторгнення вимушені були виїхати з рідних домівок.
У центрі для них є все необхідне. На першому поверсі працює їдальня, на другому – зручні кімнати з новими ліжками. Обладнана окрема кухня, за кошти благодійних організацій закуплено плити, мікрохвильовки, холодильники. Можна випрати речі, є нові вбиральні з усіма зручностями.
Ще один Центр Милосердя”, вже для літніх людей Бородінська громада відкрила у селі Червоне. Як розповів голова Бородінської селищної ради Іван Кюссе, місцева влада намагається створюваит соціальні об’єкти у різних селах громади.
А в адмінцентрі громади наступного року планують відкрити ще й дім милосердя для самотніх людей.
Таким чином створять у громаді ще кілька нових робочих місць.
Детальніше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *