В Одесі перша родина отримала компенсацію за зруйноване росіянами житло. ВІДЕО

Перша одеська родина отримала компенсацію за знищене житло за державною програмою єВідновлення. Про це розповіли на сайті Одеської міської ради.

Валерія Козаченко – перша мешканка Одеси, яка отримала та вже реалізувала житловий сертифікат за знищене житло. Вона була власницею квартири в будинку на вулиці Приморській, який знищила російська ракета 23 липня 2023 року.

Мер Одеси Геннадій Труханов привітав пані Валерію та її бабусю Наталю Миколаївну з новосіллям.

Програма єВідновлення функціонує в Україні з минулого року. Спочатку був розроблений та запрацював механізм надання державної компенсації за пошкоджене, а згодом – і знищене майно.

«Для міських служб це теж був перший досвід. І я радий, що разом нам вдалося все організувати в найкоротші строки», – зазначив міський голова.

Для отримання компенсації необхідно через Дію подати заяву, яку за встановленою процедурою розглядає комісія міської ради, розраховує розмір компенсації, а Виконавчий комітет її затверджує.

Профільні служби одеської мерії надають всебічну допомогу для оформлення документів і подання заяв щодо отримання компенсації.

КОМПЕНСАЦІЯ ЗА ПОШКОДЖЕНІ ОБ’ЄКТИ

КОМПЕНСАЦІЇ ЗА ЗНИЩЕНІ ОБ’ЄКТИ

One thought on “В Одесі перша родина отримала компенсацію за зруйноване росіянами житло. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *