Майстри з Тарутиного перетворюють старі бойлери на обігрівачі для фронту

Кілійці передали до селища Тарутине п’ятнадцять старих бойлерів. Про це у Фейсбук розповіла керівниця ГО «Захистимо разом» Тетяна Гавриленко. Бойлери привезли до майстерні Игоря Коєва, котрий з перших днів повномасштабного вторгнення разом з однодумцями перетворює старі неробочі прилади на пічки для наших захисників.

Бойлери активістам приносять та привозять односельці та всі небайдужі люди. На усі інші матеріали хлопці збирають гроші.

Готові вироби передають за заявками від військових підрозділів. Так, нещодавно майстри отримали замовлення на цілих 15 пічок.

Проте буржуйки зі старих бойлерів роблять не тільки у Тарутиному. Є такі майстри і в самій Кілії. Але для них «сировини» вже назбирали достатньо, тому мали змогу поділитися і з колегами.

«Та як буде потреба, оголосимо ще збір. Тож просимо не викидати баки від зламаних бойлерів, а притримати. Війна триває, ми українці сильні й від безвихідних ситуацій знаходимо вихід, переробимо з непотребу на потрібне», – звернулася до читачів Тетяна.

Окрему подяку вона висловила Олексію Федченко і його другу, які допомогли у вирішенні логістичних питань. Усі бойлери вони перевезли з Кілії до Тарутиного безкоштовно.

One thought on “Майстри з Тарутиного перетворюють старі бойлери на обігрівачі для фронту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *