Ліцей з Піщанської громади отримав грант від ЮНІСЕФ на ремонт харчоблоку та їдальні

Школа з Подільського району на Одещині отримала грант від ЮНІСЕФ на ремонт їдальні та оновлення обладнання в харчовому блоці. 

Це дозволило розширити меню для учнів, включаючи рибу або мʼясо, що стало можливим завдяки новій вентиляції, яка не пускає зайві пари в коридори та класи. Про це інформують у UNICEF Ukraine.

ПужайковоПрограма малих грантів від ЮНІСЕФ спрямована на покращення умов у шкільних їдальнях, і вже підтримала 967 українських шкіл. Ця програма реалізується в межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, за підтримки Національного комітету ЮНІСЕФ у Фінляндії та благодійних внесків.

11-річний Володя з Одещини любить ходити в шкільну їдальню, адже годують тут смачно, а цього року меню стало різноманітнішим.

«Харчування дітей має неабияке значення, особливо під час війни. Відповідно до оновленого шкільного меню ми щодня готуємо для дітей рибу або мʼясо. І нова вентиляція не пускає зайві пари в коридори та класи»,– каже пані Тетяна, керівниця їдальні Пужайківського ліцею.

Програма малих грантів від ЮНІСЕФ спрямована на покращення умов у шкільних їдальнях. Грант становить 2000 доларів США на одну школу. Освітні заклади самостійно вирішують, як його використати, залежно від своїх потреб. Зокрема, вони можуть витратити ці кошти на дрібний ремонт у приміщенні чи оновлення обладнання в харчовому блоці.
Загалом ЮНІСЕФ уже підтримав 967 українських шкіл. Програма реалізується в межах реформи шкільного харчування, ініційованої першої леді України Олена Зеленська, за підтримки Національного комітету ЮНІСЕФ у Фінляндії Suomen UNICEF – UNICEF Finland та благодійних внесків.
Пужайково

One thought on “Ліцей з Піщанської громади отримав грант від ЮНІСЕФ на ремонт харчоблоку та їдальні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *