У Кулевчанській громаді відкрили новий Центр адмінпослуг

27 грудня у Кулевчанській територіальній громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).
КулевчаУ заході взяли участь Кулевчанський сільський голова Михайло Попов, заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Максим Бритков, начальник Кулевчанського ЦНАПу – державний реєстратор, адміністратор Олена Мандражи, працівники сільської ради та мешканці громади.
Відкриваючи установу, очільник громади Михайло Попов зазначив, що відкриття сучасного ЦНАПу, який відповідає усім європейським вимогам та стандартам, є великим досягненням для громади. Відтепер великий перелік послуг став доступнішим для мешканців Кулевчанської громади. І цей перелік буде постійно розширюватись.
“Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо наших мешканців”, – наголосив очільник громади.
Своєю чергою привітав всіх присутніх з чудовою подією Максим Бритков та побажав продуктивної роботи, значних здобутків і нових перемог у житті громади.
Начальник ЦНАПу Олена Мандражи повідомила, що у повному обсязі свою роботу Кулевчанський ЦНАП розпочне з 1 січня 2024 року і його головною метою є надання якісних адміністративних послуг, серед яких: реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, послуги соціального характеру, місцеві послуги, земельні послуги, реєстрація нерухомості, реєстрація бізнесу тощо.
Приміщення ЦНАПу пристосовані для маломобільних груп населення та дітей, установлений зручний графік роботи.
ЦНАП знаходиться за адресою: с.Кулевча, вул. Центральна, 52.
В подальшому, відкриття ЦНАПу гарантує мешканцям громади підвищення стандартів життя, а для суб’єктів господарювання – сприяння розвитку бізнесу й покращення інвестиційного клімату.
КулевчаКулевчаКулевчаКулевча

One thought on “У Кулевчанській громаді відкрили новий Центр адмінпослуг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *