На Одещині ремонтують 9 КПП на кордоні з Молдовою й Румунією

На 9 пунктах пропуску в Одеській області розпочались ремонтні роботи для покращення транспортного сполучення з сусідніми державами та поліпшення умов, як для працівників КПП, так і для тих, хто перетинає кордон.
СтарокозачеПро це повідомили в Службі відновлення в Одеській області. Там наголошують: це важливо для економіки воюючої країни, адже більшість імпорту та експорту наразі транспортується саме автошляхами.
Так, на контрольно-пропускному пункті  “Рені – Джурджулешть” – ремонт та відновлення роботи громадських вбиралень, ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території.
На КПП “Табаки – Мирне” – запланували ремонт громадських вбиралень, адміністративної будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території.
На КПП “Старокозаче – Тудора” – збираються відремонтувати громадські вбиральні, зробити ремонт приміщень в адміністративній будівлі, ремонт дорожнього покриття та роботи з благоустрою території, оновлення системи зовнішнього освітлення.
На КПП “Виноградівка – Вулкенєшть”, “Долинське – Чишмікіой”, “Нові Трояни – Чадир-Лунга”, “Малоярославець 1 – Чадир-Лунга”, “Серпневе 1 – Басарб’яска”, “Лісне – Сеіць” – встановлять модульні санітарні вузли, облаштують огородження, заплановано ремонти дорожнього покриття та благоустрій.
Всі поточні ремонти плануємо повністю завершити до вересня 2024 року, а до кінця 2023 року плануємо завершити роботи з ремонту громадських вбиралень та встановити модульні санітарні вузли.
Роботи виконуються за кошти державного бюджету”, – повідомили в Службі.
Нагадаємо, що в березні цього року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон в підпорядкування Агентства відновлення. Передано вже 26, ще 3 у процесі передачі. Служба відновлення в Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через державний кордон. Це дозволить Агентству більш комплексно планувати й реалізовувати проєкти для поліпшення логістики з сусідніми державами.

One thought on “На Одещині ремонтують 9 КПП на кордоні з Молдовою й Румунією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *