У Плахтіївці соціальні працівники отримали нові велосипеди

21 листопада соціальним робітникам Плахтіївської сільської ради презентували двоколісний транспорт, – нові велосипеди. Місцева влада поставила собі за мету полегшити умови виконання елегкої роботи. 

Про це розповіли на офіційному сайті Плахтіївської громади.

Справа в тому, що село Плахтіївка, яке є адмінцентром громади Білгород-Дністровського району на Одещині, є одним з  найбільших за територією населених пунктів. Зараз тут мешкає 5 тисяч осіб, а щоб пішки дістатись з одного кутка села до іншого, інколи потрібно витратити понад годину часу.

“На даний час семеро соціальних робітників надають послугу догляду вдома особам похилого віку та особам з інвалідністю у всіх старостинських округах нашої громади. Більшість осіб проживають у віддалених куточках населених пунктів. Соціальним робітникам щодня доводиться долати чималу відстань від одного підопічного до іншого, адже послуги надаються за місцем проживання”, – йдеться у повідомленні.

Сільський голова Іван Лихо звернувся до соціальних робітників з подякою за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх одиноких людей.

Саме тому такий вид транспорту, як велосипед, дозволить суттєво полегшити роботу соціальних робітників, дасть можливість ефективніше використовувати робочий час, а підопічні оперативніше отримуватимуть необхідні соціальні послуги.

Відтепер доставлення продуктів харчування, медикаментів та промислових товарів для людей похилого віку відбуватиметься швидше, якісніше та з комфортом, розповіли у місцевій раді.

Треба зазначити, що до кожного велосипеда передбачили ще й додатковий комплект гумових коліс, аби пересуватися працівникам було зручніше у різні пори року.

ПлахтіївкаПлахтіївкаПлахтіївка

One thought on “У Плахтіївці соціальні працівники отримали нові велосипеди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *