Балта плюс Балві: громада з Одещини підписала угоду з громадою Латвії

Делегація Балтської міської територіальної громади з Одещини завітала з дружнім візитом до Латвійської Республіки, яка є членом Європейського Союзу. Під час перебування у місті Балві сторони підписали угоду про співробітництво, провели низку зустрічей та організували посилення допомоги для українських захисників. 
БалтаПро це розповів Сергій Мазур, очільник Балтської громади на своїй сторінці.

“Підписана Угода про співробітництво між Балтською міською радою та Балвійською краєвою думою (Латвійська Республіка). Ми отримали надійного європейського партнера”, – написав він.

Як розповів Сергій Мазур, делегація Балтського муніципалітету зустрілась з депутатом Сейму Латвійської республіки, подякували за велику підтримку та допомогу.
Обговорили та спланували важливі для нас напрямки співпраці, яка зокрема, стосується реабілітації наших захисників.
Також обговорили співпрацю з латвійськими благодійними фондами та неурядовими організаціями у напрямку прямої комунікації установ громади, серед яких Балтська багатопрофільна лікарня, шкільні колективи громади, заклади культури та різні соціальні напрямки.
У рамках співпраці з представниками бізнесу м. Балві (Латвійська Республіка) домовились про пряме постачання автомобілів для наших захисників. Також взяли участь у вшануванні латиських захисників під час відзначення особливого свята, – Дня Героїв.
Латвіягерой
Мазур

One thought on “Балта плюс Балві: громада з Одещини підписала угоду з громадою Латвії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *