Нові старі обличчя: на Одещині посадовець відсудив свою посаду

Колишній начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Денис Пудрик, звільнений у вересні 2021 року, виграв суперечку про своє поновлення в усіх судових інстанціях, тож повернеться на цю посаду.

За даними реєстру судових рішень, востаннє касаційний суд повернув Держпродспоживслужбі її скаргу на постанову П’ятого апеляційного суду.

П’ятий апеляційний суд своєю чергою залишив у силі рішення Одеський окружний адміністративний суд, який у 2022 році задовольнив позов Дениса Пудрика.

Суд визнав незаконним та скасував наказ відомства про відставку Дениса Пудрика та стягнув зі служби середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 193 тис. 982 гривень.

У власності Дениса Пудрикаколи він обіймав посаду головного митника Одеської області, журналісти нарахували сім транспортних засобів — це найбільша кількість серед керівників митниць по країні.

Цікаво, що виконувача обов’язки начальника Одеської митниці Дениса Пудрика звільнили 21 жовтня 2020 року з цієї посади через незадовільну роботу підрозділу.

Виконувати свої обов’язки Денис Пудрик почав з 25 серпня. Роботу в митних органах він розпочав у 1998 році з інспекторської посади. Раніше очолював Бердянську, Донецьку, Чернігівську, та Львівську митниці.

15 травня 2020 року на засіданні колегії Державної митної служби за участі міністра фінансів Сергія Марченка та виконувача обов’язки голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення  виконання обов’язків керівників восьми митниць, а керівникові Одеської митниці вручили попередження про наступне звільнення.

One thought on “Нові старі обличчя: на Одещині посадовець відсудив свою посаду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *