Вибиті шибки, двері, поранення: як Одеса оговтується він терору росіян? ВІДЕО

Внаслідок російського обстрілу Одеси 5 листопада отримали поранення вісім людей. П’ятьох з них ушпиталили, чотирьох — до однієї з міських лікарень. Про їхній стан розповів заступник медичного директора з хірургічної допомоги закладу Дмитро Сидоренко.

За словами лікаря, трьох поранених швидка допомога доставила до лікарні ввечері 5 листопада, ще одна жінка звернулась самостійно 6 листопада. Стан усіх пацієнтів лікарі оцінили як стабільний.

Хворі були доставлені в стабільному стані. Після огляду фахівців нашого відділення їм була надана медична допомога, проведено хірургічну обробку рани, і хворі пішли додому на амбулаторне лікування. Сьогодні зранку до нас звернулась мешканка міста Одеси з пораненням, отриманим внаслідок обстрілу. Це уламкове поранення м’яких тканин. Стан її на момент звернення стабільний, сьогодні планується оперативне втручання і хірургічна обробка рани. Після нетривалого перебування під наглядом лікарів хвора буде виписана”, — зазначив Дмитро Сидоренко.

Відео – Суспільне Одеса:

Лікар уточнив, що пацієнти отримали поранення металевими уламками в різні частини тіла. У одного з чоловіків — ушкодження м’яких тканин голови, в іншого — передпліччя, ще в одного чоловіка та жінки — лівого стегна.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, вночі 5 листопада по Одесі російська армія вдарила, імовірно, “Оніксом” та “Іскандером-М”. Над Одещиною збили сили ППО 15 дронів, повідомили у Силах оборони півдня України.

Через російську атаку є серйозні пошкодження будівлі художнього музею, повідомив Суспільному міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Восьмеро людей поранені, повідомили в Одеській ОВА. Троє людей з незначними пораненнями отримали допомогу на місці, п’ятьох ушпиталили. Їхній стан стабільний.

One thought on “Вибиті шибки, двері, поранення: як Одеса оговтується він терору росіян? ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *