Вбиральні на 2 млн гривень: жителі Білгород-Дністровська мітингують під мерією

Мешканці Білгорода-Дністровського вийшли на мітинг під будівлю мерії, тому що виступають проти неадекватних тендерів.

Жителі міста, які прийшли до мерії, тримали у руках плакати з написами: “Ні парканам за три мільйони, туалетам за два мільйони, дорогам за 40 мільйонів”, “Гроші на ЗСУ”, “Стоп не адекватні тендери”, “Зупиніть безглузді закупівлі. ЗСУ в першу чергу”.

Приводом для протестів став нещодавній тендер, який оголосила міська рада. Згідно з даними, які опубліковані на сайті державних закупівель Prozorro, влада збирається придбати за 2 млн грн чотири модульні вбиральні та встановити їх на території міста.

Волонтерів та активістів Білгорода-Дністровського збентежив цей тендер.

“Нема слів! Влада м. Білгорода-Дністровського під час жорсточайших боїв, жахливих втрат та руйнувань, замість достатньої допомоги армії та військових докотилася до придбання вбиралень на 2 000 000 грн. І справді, невідкладне задоволення…” – написала на своїй сторінці у Фейсбуці активістка Оксана Соколенко.

Вона зазначила, що в неї увірвався терпець. Тому щосуботи вона разом з однодумцями виходитимуть з пікетом до міського виконкому з вимогою зупинити безглузді закупівлі і перенаправити максимально можливі бюджетні кошти на допомогу військовим.

Цієї суботи до мерії прийшло до 10 людей. Але люди в коментарях до допису почали висловлювати слова підтримки та обіцяли також взяти участь у мітингу наступної суботи.

One thought on “Вбиральні на 2 млн гривень: жителі Білгород-Дністровська мітингують під мерією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *