Яблучний Тарас: на Одещині створили унікальне панно і зафіксували Національний рекорд

Напередодні Всесвітнього дня яблук Новопетрівський ліцей, що у Великомихайлівській громаді Одещини, встановив національний рекорд України. Тут зробили інсталяцію-портрет Тараса Григоровича Шевченка з понад семи тисяч яблук площею 24,5 м2.

Тарас ШевченкоВийшов дуже яскравий патріотичний захід, участь у ярмарці приймали навіть наймолодші патріоти — вихованці дитячого садочку.

“Оскільки яблуко є найдосконалішим плодом української землі, у ньому знаходяться зерна життя, воно є символом мудрості , ліцейна спільнота вирішила створити панно із яблук із зображенням портрета невмирущого апостола правди – Тараса Шевченка, слова якого стали символом волі українського народу «Борітеся- поборете !” І встановити національний рекорд України. РЕКОРД є !!! Величезна вдячність усім вчителям, працівникам закладу, учням, батькам, неймовірній команді 9,10,11 класів за створення рекордного панно”, – йдеться в повідомленні на сторінці ліцею.

На запрошення колективу ліцею взяв участь у заході і депутат Одеської облради Андрій Бабенко.

«Скажу відверто, я приємно вражений — захід був неймовірний! Дякую за активну участь у встановленні рекорду ученицям ліцею — для них це буде згадка на все життя. Дякую всім організаторам, педагогам та тим, хто прийшов на захід. Ми всі зробили велику справу об’єднавши сили. Звісно, я вдячний за пропозицію бути частиною чудового заходу директорці Новопетрівського ліцею — Катерині Лаптієнко. Ваша ідея, організація і патріотичний дух надихають на нові звершення. Бажаю успіху та процвітання навчальному закладу!», — звернувся до колективу та учнів ліцею Андрій Бабенко.

Також цього дня відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Ідея та організація належить учнівському самоврядуванню, до якого входять представники із різних класів, а значить, це ідея дуже багатьох учнів школи.
Торти, тістечка, печиво, випічка, сік, чай – чого тільки не було на столах і звісно, головним фруктом осені стали яблука.

2 thoughts on “Яблучний Тарас: на Одещині створили унікальне панно і зафіксували Національний рекорд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *