Лиманська громада закупила 10 генераторів напередодні зими

На випадок відключення електроенергії, Лиманська громада Білгород-Дністровського району придбала 10 генераторів. Місцева влада готує свої комунальні заклади до можливих відключень енергетики.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив голова громади Василь Резніченко.

Нове обладнання призначене для дитячих садків, шкіл, найпростіших укриттів,Василь Резніченко ЦНАПу та інших комунальних закладів.

В умовах війни ми маємо бути готові до різних надзвичайних ситуацій, адже ворог підступний і наносить удари по енергосистемі України, зазначив Василь Резніченко.

А напередодні керівник громади сам перевірив готовність підземного укриття в дитячому садку села Приморське, який цього тижня розпочав свою роботу, перейшовши з дистанційного на очноий режим роботи.

“Через складні часи, з якими ми зіткнулися в військовий стан, трохи з запізненням, але ми зробили все можливе, щоб садочок знову запрацював і найменші жителі нашої громади змогли насолоджуватись кожним днем дитинства, у теплому колі вихователів та друзів”, – повідомив очільник громади на своїй сторінці.
Василь Резніченко подякував виконавчому комітету, депутатському корпусу, відділу освіти, фермерам, керівнику та працівникам дитячого садка, батькам та всім, хто долучився до спільної справи за спільну роботу для створення безпечних та гарних умов для малюків.
укриття Василь Резніченко Василь Резніченко Василь Резніченко

2 thoughts on “Лиманська громада закупила 10 генераторів напередодні зими

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *