“Слуга” з кулаками: нардеп з Одещини серед білого дня побив військового. ВІДЕО

Відео, на якому чоловік звинувачує нардепа від «Слуги народу» Олександра Куницького та виключеного з президентської партії народного обранця від Одеської області Артема Дмитрука в побитті, днями з’явилося в мережі.

Артем ДмитрукПотерпілий каже, що нападники просто підійшли до нього посеред вулиці, почали звинувачувати в шахрайстві, знімати на камеру і бити. При цьому він сам «просто стояв на вулиці».

З якої причини стався напад, чоловік не знає. Охоронець будівлі, поруч із якою стався інцидент, викликав на місце події правоохоронців.

Побитого швидка допомога відвезла до лікарні. А Дмитрук і Куницький залишилися на місці писати заяву в поліцію.

Варто відзначити, що Артем Дмитрук, народний депутат від партії “Слуга народу” від Київсього району м. Одеси добре відомий своєю буйною вдачею. У січні минулого року він влаштував ганебну бійку в одеській мерії під час засідання земельної комісії. За допомогою групи підтримки він пройшов до зали, де почав бігати по столах і ламати меблі. У результаті травми різного ступеня тяжкості дістали кілька співробітників міської ради та муніципальної безпеки.

Тим часом в соцмережах повідомляють, що чоловіік, якого побили нардепи, виявився військовослужбовцем.

В інтернеті з’явилося відео, на якому побратими потерпілого розмовляють із Дмитруком і просять пояснити, на якій підставі він побив військового, але чіткої відповіді так і не отримують.

One thought on ““Слуга” з кулаками: нардеп з Одещини серед білого дня побив військового. ВІДЕО

  1. Військові на нулі захищають Україну, а це бидно -БРЕХЛО, видно що придурюється – кровка з носа потекла, а воно її розмало для пафосу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *