Пам’ятати вічно: в Овідіополі відкрили Алею загиблих Героїв. ВІДЕО

У День захисника і захисниць України в містечку Овідіополь на Одещині відбулась знакова подія, відкриття Алеї памяті полеглих Героїв.  У центрі селиша встановили портрети земляків, які загинули у російсько-українській війні. Відтепер кожен зможе вдивлятися в їхні обличчя, у очі тих, хто тепер служить у Небесному війську.
СавельєваНа мітингу-реквіємі побувала СИЛА ГРОМАД.
На 18 портретах –  молоді хлопці і літні чоловіки, які були дуже далекі від війни, які у своєму житті мали прості мирні професії, ніхто не думав братися зброю, але довелося… Та їм довелося стояти за наше мирне майбутнє, і загинути від ворожої зброї. 
Створення такої алеї – це ініціатива голови Овідіопольської селищної ради Лідії Савельєвої. Лідія Іванівна подякувала своїй команді, комунальним працівникам та підприємцям, які долучились до втілення задуму в життя. Кошти з місцевого бюджету на нього не виділялись, проект повністю профінансували спонсори. На захід завітав представник Овідіопольського ТЦК Валерій Зимовець, рідні загиблих воїнів, громадськість.
Поруч з одним портретом – жінка з двома дівчатками. Лілія – дружина Андрія Грибкова, батька трьох дітей. Родина мешкає в селі Миколаївка Овідіопольської громади. І дуже сумує за татом…
Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *