Авіабомби на Зміїний: росіяни продовжують атакувати південь Одещини

У неділю, 24 вересня, ворог застосував авіацію у напрямку острова Зміїного та скинув 4 керовані авіабомби

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Зазначається, що авіацію росіяни застосували тричі.

“В морі ворог також намагається загострювати обстановку. Тричі застосовував авіацію в напрямку Зміїного, скинувши 4 керовані авіабомби”, – йдеться у заяві.

Крім того, напередодні, 21 і 22 вересня, армія РФ завдала ракетного удару по Білгород-Дністровському району: влучили у рекреаційну інфраструктуру, де виникла пожежа.

Надвечір російські терористи атакували Білгород-Дністровський район ракетами. На жаль, є влучання в рекреаційну інфраструктуру. На місці здійнялася пожежа, яку швидко ліквідували”, – йдеться у дописі голови ОВА Олега Кіпера.

Очільник ОВА підкреслив, що постраждалих серед цивільних немає.

Крім того, в ніч на 21 вересня росіяни поцілили ворожими ракетами одразу по кількох містах України. Над Києвом та його околицями сили ППО збили 20 ворожих цілей, внаслідок чого у Дарницькому, Голосіївському та Шевченківському районах уламки пошкодили приватні будинки, подекуди зникло світло. У Шевченківському районі уламки ракети пошкодили газову трубу, а в Дарницькому районі постраждали 7 людей, зокрема 9-річна дівчинка.

У Черкасах уламки російської ракети впали на готель у центрі міста, щонайменше 5 людей постраждали й одна людина під завалами, у Дрогобицькому районі на Львівщині також лунали вибухи, у Харкові — щонайменше шість “прильотів”. Є пошкодження; Нікопольщину обстріляли з “Градів”, троє людей постраждали.
А в Херсоні росіяни били по житлових кварталах, 2 людей загинули, ще шестеро отримали поранення
Нагадаємо, у ніч на 17 вересня російські терористи завдали ракетних ударів по місту Харків.
Крім того, на Одещині були влучання по сільськогосподарським угіддям і зерносховищу.

2 thoughts on “Авіабомби на Зміїний: росіяни продовжують атакувати південь Одещини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *