Голова Одеської області зустрівся з найбільшими бізнесменами регіону

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся  з керівниками найбільших промислових підприємств Одещини. Під час зустрічі обговорили проблеми, з якими стикається бізнес в умовах воєнного стану. Зокрема, проведення деяких податкових перевірок, оформлення підприємствами земельних ділянок для розширення діяльності, налагодження нових механізмів реалізації виробленої в області продукції. 

Про це повідомили в прес службі ОВА.

Окрім того, обговорювались проблемні питання, які виникають у підприємств з Одеською митницею при імпорті ввезених на митну територію України товарів.

“Дякую представникам промисловості Одещини, що висловили своє бачення та надали пропозиції ефективної співпраці. У свою чергу, ми й надалі надаватимемо всебічну підтримку бізнесу, адже в умовах війни, єдність, постійна підтримка, комунікація і взаємодія між органами влади та підприємствами дає змогу успішно протистояти російській навалі”, – йдеться в повідомленні Кіпера.

Нагадаємо, що за перше півріччя 2023 року малий та середній бізнес Одеського регіону сплатив податків на майже 9 мільярдів гривень. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то показник виріс майже на 50%.

Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Олексій Дмитренко, т.в.о. директора департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.

Крім того, Одеська ОВА закликає підприємців облаштувати безпечні укриття для своїх працівників.

One thought on “Голова Одеської області зустрівся з найбільшими бізнесменами регіону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *