Жителі Затишанської громади обурені через рух фур по відремонтованій дорозі

26 липня Затишанський селищний голова Одеської області Геннадій Топольницький здійснив прийом селян  у селі Перехрестове. Мешканці маленького села висловили голові громади своє занепокоєння через постійний рух важковаговиків щойно відремонтованою трасою.

Про це повідомили на офіційному сайті Затишанської громади, що в Роздільнянському районі Одещини.

«До офісу місцевого старости,  де зазвичай проходить прийом жителів, прийшли місцеві жителі. Вони порушили як соціально важливі проблеми, так і особисті. Насамперед сільчани звернулися з проханням вжити заходів щодо обмеження руху великогабаритного транспорту нещодавно відремонтованою дорогою. Адже в період жнив асфальтом їздить чимало техніки, що руйнує нове покриття. Альтернативною дорогою є об’їзний шлях, який можна прогрейдерувати і створити умови для перевезення агропромислової продукції», – сповістила селищна рада.

Варто зазначити, що нещоавно Затишанська громада відреонтувала соціально важливу дорогу С162514, що з’єднує селище Затишшя з селом Скінешори завдовжки 2,3 км.

Насамперед ця автодорога є важливою для шкільного автобусу, що доставляє школярів до навчального села Скінешори з населеного пункту Чогодарівської сільської громади Березівського району.

Також у с. Перехрестове селищному голові довелося вникнути у тяжкі взаємовідносини сусідів через труднощі з розподілом межі. Багаторічне протистояння людей з’ясує комісія, яку очільник тергормади направить для залагодження цього конфлікту.

«Сподіваємося, що фахівцям вдасться поставити крапку в багаторічному непорозумінні сусідів у цьому селі», – йдеться в інформації селищної ради.

Також самоврядний орган сповістив, що наступний прийом громадян Затишанський селищний голова проведе в селі Торосове у п’ятницю, 28 липня.   

One thought on “Жителі Затишанської громади обурені через рух фур по відремонтованій дорозі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *