Яка вартість малини на одеському “Привозі” ? ВІДЕО

Ціна на малину цьогоріч в Одесі знизилася більш ніж на половину у порівнянні із минулим. Продавці кажуть: люди беруть по 5-6 кілограмів на консервацію. Привозять товар переважно з Вінниччини. Скільки коштує кілограм ягоди на ринку “Привоз”, розповіли на Суспільному.

Продавчиня Вікторія з кумою майже через день долають 550 кілометрів з Вінниччини. Самі винаймають машину. Зранку вибирають малину. Вночі їдуть і продають. Торгують оптом. Кажуть, іншої роботи для них зараз немає.

“Це дуже тяжкий труд. Вирощувати і привозити сюди. Дуже далека дорога. 550 км ми сюди їдемо цілу ніч. Цілий день ми збираємо. Люди збирають на полі потім цілу ніч їдемо. Торгуємо і на наступний день так само повертаємося. Кожен тиждень. Через день. День збираємо, день привозимо. Близько двох з половиною місяців”, — зазначила Вікторія.

Малина на Привозі
Малина. Фото: Суспільне Одеса

За словами Вікторії, у Вінницькій області краща малина. Найкращий сорт “Гленд емпл”. Малину продають 50, 60 і 70 гривень залежно від розміру тари та ягоди.

В Одесі є плантації, але їх дуже мало. Швидко збирають, швидко її тут продають. А з Вінниці, бо у мене друг туди їздить, і там практично весь товар закуповує. Ми з ним так працюємо”, — пояснив продавець Олександр.

Вартість малини в Одесі
Малина. Фото: Суспільне Одеса

Вся по 75, можна 70 навіть. Це вінницька малинка. Уся ягода зараз з Вінниці. Навіть полуниця з Вінниці. Раніше вона була з Кілії. А зараз вся ягода з ВінниціТорік, у цей час, малина була 160-200 гривень. Цьогоріч її багато. Масово пішла. І ціна взагалі хороша. Беруть. Добре беруть. По шість кілограмів на закрутку беруть”, — розповіла продавчиня Валентина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *