Татарбунарська громада утворила Координаційний центр підтримки цивільного населення

Виконавчий комітет Татарбунарської міської ради створив спеціальний консультативно-дорадчий орган, – Координаційний центр підтримки цивільного населення. 
Про це повідомоли в міській раді.
“Він покликаний здійснювати координацію між виконкомом Татарбунарської міської ради та органами виконавчої влади, правоохоронними та іншими державними органами, установами та організаціями різних форм власності, громадськими об’єднаннями, міжнародними гуманітарними представництвами та волонтерами з питань надання допомоги та підтримки людям, що постраждали внаслідок збройного конфлікту”, – йдеться в повідомленні.
В положенні про Координаційний центр, затвердженого цим же рішенням, вказано категорії постраждалого населення, зокрема, це: внутрішньо переміщені особи, ветерани війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих захисників та ветеранів війни, особи, які мають особливі заслуги та інші постраждалі.
Серед завдань, які має вирішувати центр:
– встановлення взаємодії між зазначеними вище сторонами під час вирішення проблемних питань постраждалого населення;
– збір інформації та вивчення проблемних питань постраждалих осіб;
– підготовка пропозицій та визначення способів вирішення цих питань;
– моніторинг стану вирішення потреб та проблемних питань постраждалого населення.
До складу центру увійшли керівники відділів Татарбунарської міської ради: соціального захисту і охорони здоров’я; освіти; з питань управління майном, архітектури та земельних відносин; юридичного та фінансового відділів, а також генеральні директори Татарбунарської багатопрофільної лікарні та Татарбунарського Центру первинної медико-санітарної допомоги, завідувач Татарбунарським сектором ГУДМС України в Одеській області та керівник Громадського Центру правосуддя в м. Татарбунари.
Координаційний цент очолив секретар міської ради Олександр Лєсніченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *