Поговоримо про безпеку, чому важливо підтримувати вітчизняних виробників?

Оберніться навколо себе.

Скільки камер відеоспостереження Ви бачите?

Так, їх багато!

Бо, насамперед це надійна система контролю безпеки для дома та бізнеса.

У 2021 році левова частка ринку належала китайським компаніям Hikvision й Dahua Technology.

Але то було до повномаштабного вторгнення росії в Україну. Коли кожна з мирових компаній визначала для себе, чи варто отримувати прибутки в рф, підтримуючи таким чином вбивства та терор, який країна агресорка вчиняє  в Україні.

Hikvision й Dahua вирішили залишитися. Обидві компанії продовжують постачати до росії обладнання подвійного призначення, яке можна використовувати не лише для цивільних, але й для військових цілей. Крім того, дочірні компанії Hikvision й Dahua сплатили понад 1,5 млн доларів податків до бюджету рф.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) додало Hikvision та Dahua Technology до переліку міжнародних спонсорів війни.

Нажаль, на практиці діяльність компаній, які вже віднесені НАЗК до переліку міжнародних спонсорів війни, в Україні практично не змінилася. Причиною є то, що представники бізнесу та споживачі товарів і послуг роблять свій власний вибір: співпрацювати та/або користуватись продуктами таких компаній чи ні.

Продукція Dahua та Hikvision продовжує займати перші місця в рейтингах кращих камер відеоспостереження в Україні. При тому, що якість та інтелектуальні можливості обладнання не є кращими за продукцію українських виробників.

Прикро, але українські виробники займають менше ніж 1% ринку систем відеоспостереження. Але, якщо ми хочемо розвиватися, нам вкрай необхідно підтримувати вітчизняного виробника.

Українські компанії постачальники систем відеоспостереження.

GreenVision – бренд, зареєстрований в Україні у 2013 році. Розробляє та виробляє інтелектуальні системи відеоспостереження. Компанія надає комплексні рішення щодо встановлення систем контролю безпеки.

В асортименті можна знайти, як бюджетні рішення для дома, квартири або дачі, так і професійні системи відеоспостереження для офісів, складів, виробничих цехів тощо.

Компанія надає офіційну гарантію терміном від 12 місяців на все типи обладнання. Ціни напряму від виробника.

Також, компанія надає послуги з монтажу відеоспостереження в Одесі та Одеській області.

PARTIZAN – позиціонує себе, як європейський бренд з українським корінням. Компанія виробляє обладнання та програмні засоби для сучасних систем відеоспостереження.

Крім того, в асортименті компанії є обладнання для розумного будинку. Включно зі смартхабами, які можна підключити до 128-ми розумних гаджетів.

Фахівці компанії нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть знайти ефективне рішення для Вашого об’єкта. Гарантія – до 3-х років.

Tecsar – торгова марка, яка надає проєктні рішення щодо організації систем безпеки, відеоспостереження та контролю доступу.

ТМ Tecsar зареєстровано у 2013 році. В асортименті можна знайти: професійну серію IP відеоспостереження, бюджетну GSM сигналізацію та інше обладнання високої якості.

Компанія надає гарантію на всі типи обладнання терміном від 1 року.

Українські виробники систем відеоспостереження, чому важливо підтримувати вітчизняного виробника?

  • Підтримка вітчизняних виробників сприяє розвитку внутрішнього ринку. Українські компанії сплачують податки у бюджет країни, чим підтримують, і мирних громадян, і ЗСУ. Крім того, це сприяє підвищенню економічного рівня країни та зменшенню залежності від імпорту.
  • Вітчизняні виробники зазвичай краще розуміють специфіку місцевого ринку та потреби користувачів. Вони можуть пристосувати свої системи відеоспостереження до місцевих умов, надати підтримку мовою користувача та швидко реагувати на зміни в потребах клієнтів.
  • Місцеві виробники зазвичай надають кращу технічну підтримку та сервісне обслуговування. Вони можуть бути ближче до клієнтів і швидше реагувати на будь-які проблеми або запити.

Щоб бути впевненими, що Ви купуєте обладнання саме у української компанії, подивіться історію та репутацію компанії.

Купуючи українське Ви точно допомагаєте власній країні перемогти ворога та й не підтримуєте спонсорів війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *