Три громади з Одещини отримають свого полісмена

22 червня з поліцією підписали меморандуми Подільська міська, Кулевчанська та Петропавлівська сільські громади. Начальник Одеської обласної поліції 22 червня Іван Жук у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» затвердив намір правоохоронного відомств про співпрацю з головами цих громад.

Про це повідомила пресслужба правоохоронців Одещини.

З нагоди зазначеного заходу керівник регіональної поліції нагадав, що проєкт впроваджений Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України. Він передбачає забезпечення кожної громади дільничним офіцером поліції, який буде в ній проживати та забезпечувати безпеку й порядок на території обслуговування.

«Незважаючи на військову агресію російської федерації проти України,  ми продовжуємо успішно втілювати дану безпекову ініціативу. Насамперед завдяки розумінню та підтримці керівників територіальних громад. Нині в Одеській області вже 40 ОТГ підписали з поліцією меморандуми, і у 26 з них сумлінно виконують свої функціональні обов’язки та забезпечують безпеку громадян на ввірених їм  територіях 40 поліцейських офіцерів”, – зазначив полковник поліції Іван Жук під час підписання меморандумів про співпрацю.

На зустрічі були присутні голова Подільської міської територіальної громади Олег Албанський, головою Петропавлівської сільської територіальної громади Оксана Чернова та голова Кулевчанської сільської територіальної громади Михайло Попов.

Начальник ГУНП в Одеській області подякував головам громад за довіру та підтримку проєкту, зауваживши, що у тих населених пунктах, де вже працюють поліцейські офіцери громад, покращилася безперервна комунікація поліцейських з людьми, стало можливим швидше вирішувати проблемні питання, що виникають у жителів громад.

 

One thought on “Три громади з Одещини отримають свого полісмена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *